Wednesday 17 June 2009

Benetnasch 10 jaar, deel 10: afsluiten en een nieuw begin

Hallo allemaal
Alweer de 10de rondschrijfbrief. Toen ik voelde dat het er 10 moesten zijn, had ik iets van:help, hoe doe ik dat! Nu merk ik dat het omgevlogen is en dat het velen van jullie en ook mij veel heeft gebracht. Het komende jaar zal ik hier mee doorgaan. Het wordt dan wel een maandelijkse brief.
10 jaar Benetnasch. Het begon met consulten, het ging verder met Reiki, Astrologiecursussen, testcursussen, chakracursussen en themaochtenden/avonden. Vanuit Borne, ging ik verder Twente in, verder Nederland in en nu de wereld in. Het wordt groter, want ik heb ruimte gemaakt. Is het makkelijker geworden? Het is uitdagender geworden. Mijn bewustzijn is groter geworden en daardoor mijn verantwoordelijkheid ook. Aan de andere kant merk ik ook dat ik steeds meer gesteund wordt door de kosmos. Soms is dat een uitdaging en toch weet ik door de ervaringen dat het leven nóg mooier wordt als ik die uitdaging aan ga dus.....ga ik weer verder op mijn pad naar mezelf, naar de persoon die ik ben.
Mijn  belofte aan jullie: daar ga ik mee door, want hoe meer ik mijn licht laat schijnen, mijn kracht laat zien, hoe meer jullie dat kunnen: want we zijn één!!! Ik sta in de nieuwe energie en....zal ook nog wel eens terugvallen in de oude:al mijn patronen ben ik nog niet kwijt! Zorg dat wat je ook doet alert bent dat mensen je je kracht laat voelen, dat je beseft dat we op weg zijn, op onze EIGEN weg. Zijn er nog opleidingen, cursussen die cijfers geven.....laat dan een rood lampje branden: jij alleen kunt samen met iemand bepalen waar je staat en daar neem je dan je verantwoordelijkheid voor, dat is niet in een cijfer uit te drukken!! We zijn natuurlijk daar nog aan gewend en ik merkte zelf bij de botscan dat er iets was van: 'ik wil hoger zitten, wat doe ik verkeerd' terwijl mijn lichaam zich beter voelt en ik voel me beter........toch nog een restje oude energie: een grafiek weet ik beter dan hoe ik me voel.....
Voor mij heel bijzonder om te ervaren en.....weer een oud patroon dat ik los mocht laten.
Balans in het leven is de basis van geluk, evenwicht, gezondheid. Het woordje zon, de basis van de astrologie, je kracht, zo wil je stralen. Toen ik begon was het vooral de geestelijke pijler waar ik mee bezig was, toen Reiki erbij kwam werd duidelijk hoe belangrijk het aarden, het lichaam was. Je lichaam geeft aan waar onbalans is en 'de sleutel tot zelfbevrijding' van Christiane Beerlandt nog steeds een geweldig boek waar ze aangeeft wat je 'zieke' lichaamsdeel je wil zeggen. Door de astrologie werden relaties erg belangrijk: wat spiegelt de ander jou, wat je zelf nog niet wil zien! Relatiehoroscopen kwamen erbij en toch.......ik werkte alleen, terwijl de nieuwe energie er een van samenwerken is: waarom zat daar weerstand op? Wat wilde ik niet zien? Het werken met Nikken heeft daarin heel veel inzicht gegeven. In het begin wilde ik het niet want: 'hoe zit dat met 'groepsdruk', kan iedereen nog wel zichzelf zijn?' Dat was dus mijn spiegel: 'kon ik nog wel mezelf zijn', mijn grote angst en.....ik zie dat aan heel veel mensen. Als je in een groep jezelf kunt zijn vanuit rust, dan ben je steeds meer jezelf te worden, kun je of durf je dat niet aan, vraag je dan af: welke spiegel wil ik liever niet zien? De komende tijd zal ik mensen begeleiden die balans willen in hun leven en die daar ook hun verantwoordelijkheid voor willen nemen. Nog steeds zijn er mensen die liever niet willen aarden en.......problemen met hun lichaam, met geld hebben, die angstig zijn. Ben je je daar bewust van DAN kun je daar de verantwoordelijkheid voor nemen want.....je bent hier op aarde geboren en niet ergens anders, je hebt dus ooit besloten om hier op aarde jou licht, jou kracht te laten schijnen en....dat kan alleen als je je oude overtuigingen die ontstaan zijn in je jeugd of die je overgenomen hebt van voorouders/vorige levens, erkent, herkent en dan laat gaan.
De balans ochtend was confronterend en vandaag kreeg ik al een mail van iemand die zich ineens bewust is van een patroon en NU al veranderd is!! In deze energie kan dat heel snel!
Er is nog een HBM in september waar je oude overtuigingen los kunt laten: wordt je geconfronteerd met een groep: kun je ook in een groep jezelf zijn???
Veel van jullie hebben de afgelopen 10 brieven de kans genomen om te ontvangen: ik was het kanaal. Wat heb je ontvangen? kon je er dankbaar voor zijn? Wat is de symboliek van wat je kon ontvangen of.....durfde je niet op het aanbod in te gaan, vond je dat je niet 'bij de groep' hoorde, of dat je het niet verdiende. Kijk bij jezelf hoe je ermee om bent gegaan: het zegt iets over hoe jij met de kosmisch energie omgaat........
Net voor het weekend, waarin we weer veel energie kunnen verwachten ga ik naar Qatar, een mooie tijd om het vieren van 10 jaar Benetnasch los te laten en door te gaan met het vieren van elke stap die we zetten op ons pad naar ons zelf toe.
De meeste mensen weten dat ik veel lees en ook veel boeken heb: soms dubbel om uit te lenen.
Ik heb wat boeken voor jullie: om in de vakantie je bewustzijn te vergroten en te genieten van de zon, je leiderschap te vergroten: -I Tjing, de speciale uitgave, ook wel vrouwen I Tjing genoemd, ik heb nog 1 extra boek.
               -Vitamine M van Roy Martina over het belang van magnetisme voor het lichaam
               -De weg terug naar de jeugd. Over het belang van goed water, diep infrarood en wat het doet met ziektes -2 boeken-
                -With forgiveness Are you Ready? Ben je klaar om te vergeven? -Engels boek.
               - uw bestemming. Numerologie en maansknopen
               - maanastrologie toepassen in liefde en relaties.
Het vieren op deze manier van 10 jaar Benetnasch heeft veel met mij gedaan en ik ben dankbaar voor al jullie reaktie! Hoe het zal zijn over 10 jaar? Geen idee, ik weet wel dat we dan met zijn alleen veel bewuster zijn  en steeds meer onze kracht zullen voelen.
In de brief van july zal ik data voor de komende tijd doorgeven .
Ik wens jullie allemaal een geweldige vakantie, prachtige spiegels en veel loslaten wat niet meer nodig is, zodat je nog meer kunt genieten van dit speciale leven dat wij met zijn allen gecreerd hebben!!
Groet en knuffel
Berndien

No comments:

Post a Comment