Saturday 6 June 2009

Benetnasch 10 jaar deel 5.

Hallo allemaal
Van veel van jullie krijg ik reakties op de rondschrijfbrieven. Dank jullie wel, dat geeft mij veel inzichten en ook het besef dat sommige niet precies weten wat ik nu doe.
Het allerbelangrijkste wat ik nu doe zijn consulten en inspiratie/inzichtavonden. Voor mij zijn consulten erg belangrijk. Met als basis de astrologie - waar je talenten en uitdagingen aangegeven worden- krijg je inzicht in wie je bent en ook welke overtuigingen er zitten die je tegenhouden om te doen wat je graag wil. In deze nieuwe tijd, het watermantijdperk, waarin we samen met gelijkgezinde mensen samenwerken, kunnen we dat alleen optimaal doen als wijzelf zoveel mogelijk in onze kracht staan. Hier hebben we ons leven voor!!!Het is dus ook een constante groei. Elke keer mogen we meer ons zelf worden door overtuigingen los te laten. Voor dit laatste is moed nodig, want......die overtuigingen geven ons ook veiligheid, al is het meestal schijnveiligheid...... Dit is ook de reden dat ik zo'n voorstander ben van de HBM als combinatie met consulten: kun je ook jezelf zijn en loslaten in een groep of zit er dan schuld/schaamte op. Als dat het geval is....oke!!!! dan weet je wat je volgende stap is! Schuld, schaamte is een energie die vast zet en waar je niets mee kunt. Boosheid en verdriet stroomt......al merk ik dat mensen- hun ego- dit ook kunnen gebruiken om niet bij het schuld/schaamte gevoel te hoeven komen want.......ze willen liever die veiligheid.... Een consult is 100 euro en kan ook via skype omdat ik ook op afstand test. (In een consult kijk ik of er iets is in je leven wat je tegenhoud en wat op dat moment aan het licht mag komen.)
Een van de reaktie was: 'wat ben je eerlijk over je eigen leven'. Ik heb daar over gedacht: dat was ik niet altijd, want.....'dat was toch een teken van zwakte, je moest toch altijd sterk zijn.....' Door de cursussen die ik gaf, lezingen en consulten, merkte ik dat sommige mensen het idee kregen dat het bij mij 'zomaar vanzelf ging' en ook merkte ik dat het een tendens is dat mensen een oordeel hebben over wat goed en fout is. Energetisch bestaat dit laatste helemaal niet! ALLES wat op je pad komt is goed.........het allerbeste voor jou om dat te doen waarvoor je geboren bent.....
Ik hoor al sommige van jullie denken: NOU, dit klopt ABSOLUUT niet voor mij! Jammer...het is voor iedereen zo! Als je niet leuk vindt wat er nu met je gebeurd, weet dan dat daar een oude overtuiging zit die heel graag op gelost wil worden zodat je wel krijgt wat je wenst.
In de afgelopen jaren zie ik dat veel mensen bezig zijn om hun kracht te voelen en er iets mee te willen doen, alleen.......ze stoppen op een gegeven moment omdat het resultaat niet is wat ZIJ ervan verwacht hadden: wij zijn maar kippen in een kippenhok en boven ons vliegt een grote adelaar, die ziet het grote geheel, wij nog niet....... Nog steeds is voor mij een goede graadmeter of ik reageer vanuit emotie of vanuit gevoel/intuitie. Als je vanuit emotie reageert dan weet je dat daar iets ouds achter zit en.....dat je een kans hebt om dat oude naar het licht te brengen, het mag laten gaan....
Ook merk ik dat er nog steeds mensen zijn die nikken zien als producten. Nikken heeft een filosofie die te maken heeft met balans in je leven. Balans op lichamelijk, geestelijk, relationeel, maatschappelijk en financieel gebied. Die producten zijn daar nog geen 20% van. Het confronteert je om naar alle delen van je leven te kijken. Voor mij hoort er nog een 'randje' omheen: doe iets avontuurlijks op elke gebied, iets dat je nog nooit gedaan hebt, want dat geeft je de moed om makkelijker met uitdagingen om te gaan. Veel van ons die mensen willen inspireren, therapeut zijn, met energie werken hebben overtuigingen die met geld/kracht/liefde te maken hebben en.....als ik naar mijzelf kijk, willen daar helemaal niet naar kijken. Het boek geld/kracht/liefde is vernieuwd en ik heb het al een stukje gelezen. Er zit een extra hoofstuk bij. Ik las 1 vraag en werd meteen geconfronteerd: 'Ben je altijd uit op koopjes en wat zegt dat dan?' Het antwoord was: je krijgt precies wat je wil 'een koopje' Waar in je leven ben je tevreden met een 'koopje' en gun je jezelf niet wat je verdiend?....Het ging verder met: kijk in je huis, waar is chaos, heb je spullen die je al 3 jaar niet meer hebt gebruikt en....vind je het jammer om weg te doen? Daar hou jij de energie tegen, het is gestolde energie die niet meer stroomt  (voor mij lijkt het op de energie van schuld/schaamte) Ik ben meteen mijn kasten in gegaan en heb 2 zakken vol 'gestolde energie'gevuld.......Kijk voor jezelf waar je -lichamelijk, geestelijk, emotioneel, maatschappelijk en financieel- gestolde energie hebt en....laat het weer stromen!!
Dit keer zit er een bijlage bij: een cursus voor kinderen en pubers om te ontdekken wat hun talent is. We doen dit in augustus en september.

Botscandagen: 15, 16 september in Almelo en Boekelo, 18 september in Oldenzaal, 29 september in Lichtenvoorde en 6 oct. in Bornebroek.
       Zorg dat je weet hoe het met je botten is, dan heb je een indicatie hoe het met je verantwoordelijkheid nemen is: ons lichaam is een spiegel van onszelf. Het wordt grotendeels vergoed. Laat even weten als je dit wil en waar je dit wil. Het gaat erom dat mensen zich bewustworden hoe alles met elkaar verbonden is en.....betere botten zorgt ook voor geen migraine, betere darmwerking, beter informatie opnemen, betere werking van de nieren, betere huid etc etc.

Wellnesshomeavonden in Boekelo: 10, 16 en 23 juni.

HBM: in september.

Nutri 5: een middel dat helpt tegen overgangsklachten en een te hoog cholesterol, tenminste dat is officieel de versie, net als met de botscans: 'dat is voor vrouwen in de overgang, anderen hebben er geen last van' Ondertussen weten we dat dat niet klopt. Heb je last van depressiviteit, slaap je slecht, ben je geirriteerd, minder zin in sexueel contact en ben je nog niet in de overgang dan kan het ook zijn dat je hormoonhuishouding niet in balans is. Een aantal mensen is bezig om te kijken wat het doet want......het test uit dat mannen, jonge vrouwen en ook vrouwen na de overgang dit 'nodig' hebben. Omdat het nieuw is kan iedereen die dit graag wil van mij een zakje uittesten. laat maar even weten of je dat wil.

16 juni: Een ochtend in Borne waar ik test waar je zit met je balans in je leven. Vaak ben je bezig met dat waar je goed in bent en merk je dat je niet verder gaat. Als dat zo is, dan wil een ander deel aandacht. Geef je dat deel aandacht, dan groei je op elke gebied van je leven weer: Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Deze ochtend is in het kader van Benetnasch 10 jaar, gratis.

Een heel fijn weekend!!
Berndien
 

No comments:

Post a Comment